Over de praktijk

Je wordt behandeld bij mij thuis, in een kamer die ik hiervoor heb vrij gemaakt.

Als je dat liever wilt, kan ik ook naar jou toe komen, mits je op maximaal 15 km afstand woont. Je betaalt dan wel een toeslag.

Ik masseer naast m’n full-time werk, sport en hobby’s. Ik vraag je begrip te hebben voor het geval dat we moeten zoeken naar een geschikt moment. Je zult merken dat ik best flexibel ben.

Adres

Paganinidreef 28
2253 SH Voorschoten

Routeplanning via Google Maps (nieuw tabblad)

Openingstijden

Hieronder staan de reguliere openingstijden, maar daarbuiten zijn in overleg ook wel mogelijkheden.

Maandag 18:00 – 22:00
Dinsdag 08:00 – 22:00
Woensdag 08:00 – 22:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag 08:00 – 22:00
Zaterdag Gesloten
Zondag 08:00 – 22:00

Aandachtspunten!

De behandelruimte bevindt zich op de 3e verdieping. Er is geen lift, je moet met de trap.

Er wonen ook twee katten in het appartement. Mijn praktijk is niet geschikt voor mensen die allergisch zijn voor katten!

Officiële zaken

Sportmassage Verkuil staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 75515962 en bij de Belastingdienst onder BTW-nummer NL175437543B01.

Jouw privacy – Privacyverklaring

Sportmassage Verkuil gaat zorgvuldig om met jouw gegevens, die worden vastgelegd in een digitaal clientendossier. Hierin staan naast je naam en contactgegevens ook de behandelingen met de daarbij behorende medische gegevens over je lichamelijke toestand en blessures benodigd voor de behandelingen.

Het digitale cliëntendossier wordt alleen bij Sportmassage Verkuil opgeslagen, nooit gedeeld met derden en is ten allen tijden op jouw verzoek door jou in te zien en te wissen. Jouw dossier wordt uiterlijk vijf jaar na de laatste behandeling geschoond van de medische gegevens en na zeven jaar in het geheel gewist.

Je bankgegevens, indien van toepassing, worden veilig bewaard in de bankieromgeving van Knab.