Over mij

Je bent bij mij in goede handen, letterlijk én figuurlijk. Met meerdere jaren ervaring als verzorger en evenementenmasseur heb ik al veel mensen met veel aandoeningen op mijn tafel gehad. Laat me je een beetje overtuigen…

Opleidingen

Ik heb de basisopleiding sportmassage afgerond in 2008. Mijn kennis en vaardigheden heb ik sindsdien uitgebreid door een flink aantal cursussen te volgen, zoals blessurepreventie, bewegingsanalyse & oefenvormen, lymfetherapie,  bindweefselmassage, voedingsleer en medische basiskennis. Om bij te blijven op het vakgebied, neem ik deel aan Masseurs Netwerk Nederland. Begin 2020 heb ik de opleiding Sportzorgmasseur afgerond.

Ervaring

Sinds het bepalen van het diploma in 2008 ben ik actief als verzorger van een voetbalelftal. En al meerdere jaren neem ik actief deel aan de evenementen van Massageteam4U, ben ik praktijkdocent sportmassage bij MSP Opleidingen en examinator sportmassage bij ACE.

Let op!

Ik ben geen arts en ook geen fysiotherapeut. Als ik iets niet vertrouw aangaande je klacht of als de behandeling niet volgens verwachting verloopt, dan zal ik je doorverwijzen.

Werk, sport en hobby’s

Masseren doe ik naast mijn full-time werk bij Defensie, waar ik me bezighoud met technische zaken van de NH90-helikopter.
Om zelf fit te blijven train ik Kun Tao, een Chinese gevechtsleer, waar veel aandacht wordt besteed aan lichamelijke oefeningen.
Mijn hobby’s zijn het verzorgen van het tweede elftal van FC Oegstgeest en fietsen. Mijn zomervakanties breng ik door op mijn bepakte fiets.